fotolijn

De Bevers is de speltak voor jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar. De Bevers zijn de jongste leden van Scouting Den Hoorn. Elke zaterdagmiddag (behalve in de vakanties) tussen 14 uur en 15:30 doen wij allemaal leuke spelletjes, speurtochten en knutselopdrachten in en rond ons Scoutinggebouw.badge bevers

De Bevers blijven elke zomer een nachtje slapen op de Scouting, wat voor velen het hoogtepunt van het Scoutingjaar is. Ook doen de Bevers elk jaar mee met activiteiten zoals de Duinenmars, het groepsweekend van Scouting Den Hoorn en het Westlands Scouting Spektakel.

Wij vinden het altijd heel gezellig als je ook mee wilt komen spelen. Lijkt het jou leuk om een keertje langs te komen, neem dan even contact met ons op en kom op een zaterdag langs om kennis te maken. Contributie en opkomsttijden kun je hier zien.

Klik hier voor het Bevernieuws